Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hanna-Karin talar på frukostseminarium om E-handel

Marknadsföreningen Stockholm bjöd på frukostseminarium på temat E-handel i morse hos Sanoma Utbildning.  Ett femtiotal personer, inklusive undertecknad, var på plats. 

Under föreläsningen gick jag igenom strategier och modeller från min nyutgivna bok ”E-handel i praktiken – från strategi till affärsnytta”.

Mitt huvudsakliga budskap kan sammanfattas med att Facebook-likes är trevligt, men det är inte intäkter! Därför behöver vi arbeta strategiskt; med utgångspunkt i den moderna kundresan och effektiv inbound marketing.

Tack till Marknadsföreningen Stockholm som bjöd in mig och till alla som kom och bidrog med bra frågor och diskussion. Och ett extra tack till er som lät mig få veta att ni tidigare lyssnat till mig med behållning. Sådant värmer. 

Ps. Är du intresserad av E-handel så rekommenderar jag Retail Experience Live den 15-16 maj på Kistamässan. Kanske ses vi där?

Foto: Helen Crowe Blomgren