Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kvalificerad administratör (distansutbildning)

Gillar du att planera, strukturera och administrera? Tycker du att det är tillfredställande att ge god service till andra, som kollegor, kunder eller medborgare? Vill du kunna bidra till organisationens konkurrensfördelar och effektivitet, se till att saker rullar smidigt och effektivt?

Då ska du läsa distansutbildningen Kvalificerad administratör!

Längd:
1 termin (80 timmar)

Pris:
Avgiften för Kvalificerad administratör är 15 000 kr inkl. moms (12 000 kr exkl. moms). I detta pris ingår kurslitteraturen.

Du betalar med kort eller mot faktura. Vid fakturering tillkommer en administrationsavgift om 29 kr per faktura.

Delbetala din utbildning från Grensmans med Svea EkonomiDu kan dela upp din betalningen i upp till 12 månader räntefritt (startavgift om 10-300 kr tillkommer baserat på betalningstidens längd) eller upp till 24 månader. Information om aktuell ränta och övriga villkor framkommer när du väljer betalningsupplägg. 

Du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp.


Start:
Distans. Börja utbildningen när du vill.

Boka nu!

Kursledare: Hanna-Karin Grensman

Hanna-Karin Grensman Grensman & Grensmans AB skribent debattör föreläsningar köp min tid mina erbjudandenHanna-Karin Grensman är en av Sveriges mest erfarna utbildare och läromedelsförfattare, och det är hon som står bakom innehållet i denna utbildning. Hanna-Karin är utbildad beteendevetare med lång erfarenhet av affärsutveckling, digitalisering och kommunikation.

Hon är en engagerade och rutinerad föreläsare och utbildare, med gedigen erfarenhet av privata näringslivet likväl som för offentlig sektor och Yrkeshögskolan. Hon har tagit fram en lång rad utbildningskoncept, genomfört tusentals föreläsningar och skrivit en handfull läroböcker.

Hanna-Karins utbildningar bygger på all den erfarenhet som hon samlar på sig genom regelbundna uppdrag som konsult inom privata näringslivet likväl som offentlig sektor. Under utbildningen delar hon med sig av sina mest värdefulla erfarenheter och lärdomar.

Hanna-Karins expertkunskaper inom administration och affärsutveckling, likväl som pedagogik och didaktik, är din garanti för att du får rätt kunskaper på ett enkelt, tydligt och begripligt vis.